U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Dura Vermeer - BESIX bouwt parkeergarage Lammermarkt

Gepost 2015/11/27

De Gemeente Leiden heeft besloten om in de komende jaren twee grote ondergrondse parkeergarages te bouwen aan de rand van het centrum. Hierdoor willen zij in de behoefte voorzien om voldoende kwalitatieve parkeergelegenheid nabij de binnenstad te creëren om een bezoek aan de stad nog aantrekkelijker te maken. De twee garages zijn gepland onder de Garenmarkt en onder de Lammermarkt en voegen samen 1000 parkeerplaatsen aan de binnenstad toe.

Hier onder een aantal foto`s van de werkzaamheden die ik hier verricht heb. Deze zijn uitgevoerd met een Fushun QUY80. BAUER NL heeft hier bijna 600 gewi ankers geboord.

Lees de rest van deze post »

 BESIX Nederland realiseert herinrichting Neherkade

In 2014 wordt een deel van de Neherkade opnieuw ingericht om de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid en de luchtkwaliteit te verbeteren. De gemeente Den Haag investeert samen met het Stadsgewest Haaglanden en het Nationaal Programma Luchtkwaliteit 80 miljoen euro in het project. Op basis van het ontwerp, de prijs en de plannen om verkeers- en omgevingshinder zoveel mogelijk te minimaliseren, is de uitvoering van het werk gegund aan de bouwcombinatie Besix en Dura Vermeer.

Hier onder een aantal foto`s van de werkzaamheden die ik hier verricht heb. Deze zijn uitgevoerd met een Sennebogen 643r. Verder heb ik hier ook met een Manitou diverse werkzaamheden uitgevoerd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De werkzaamheden starten dit voorjaar en zijn eind 2015 klaar. De Neherkade wordt breder, kruispunten worden aangepast en er komen extra rijstroken. Onder het kruispunt van het Leeghwaterplein komt een 160 meter lange onderdoorgang voor het autoverkeer.


Kijk voor meer informatie over het project op www.denhaag.nl/neherkade 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?